Bezoek en rondleidingen

Bezoek en rondleidingen

Een bezoek aan De Ster wordt nog interessanter en leerzamer als u een rondleiding krijgt door een van de molenaars of molengidsen, hier leest u meer over de mogelijkheden.

Rondleidingen

Een bezoek aan De Ster wordt nog interessanter en leerzamer als u een rondleiding krijgt door een van de molenaars of molengidsen. Tijdens de openingstijden is het niet altijd mogelijk om alle bezoekers een uitgebreide rondleiding te geven. U kunt daarom ook een afspraak maken voor een rondleiding, bijvoorbeeld als familie of als bedrijfsuitje. De rondleidingen zijn in groepjes van maximaal 15 personen en duren ongeveer een uur. We kunnen meerdere groepjes tegelijk rondleiden.

De Ster is vrij toegankelijk voor bezoek, wel wordt een bijdrage in onze donatiepot gewaardeerd. De rondleidingen op afspraak kosten E2.50 p.p. Het is ook mogelijk om een afspraak voor een groepsbezoek te maken buiten de normale openingstijden. Buiten de normale openingstijden betaald u ook E2.50 p.p. maar is de minimum prijs E50. Alle inkomsten komen ten goede aan het behoud van De Ster en De Lelie.

Schoolklassen

Schoolklassen zijn ook welkom op De Ster. Tijdens een bezoek doen de kinderen in groepjes verschillende activiteiten en leren over onze molen en ook over molens in het algemeen. In verband met de veiligheid zijn schoolklassen welkom vanaf groep 3. Per groepje van 5 leerlingen is een volwassen begeleider nodig.

Molens aan de plas

Fotoreportages

De Ster is ook een unieke plek voor het maken van foto's bij bijzondere gelegenheden, zoals voor trouwfoto's of jubilea en reünies. In de molen zijn mooie plekjes om foto's te maken en buiten op de omloop van de molen zijn het Kralingse Bos en De Kralingse Plas een prachtige achtergrond. Wij zorgen dat er iemand is om u te begeleiden. De trappen in de molen zijn vrij stijl en de molen is niet helemaal stofvrij, maar we helpen u zo goed mogelijk. De kosten voor een fotoreportage zijn E20,- tijdens onze openingstijden en E35,- daarbuiten.

Contact

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Bel of mail ons, de contactgegevens staan onderaan deze pagina.

©2024 Stichting Molens aan de Plas - Alle rechten voorbehouden